tiistai 9. helmikuuta 2016

Miten sujuu F.I.T. 1?

Hyvin sujuu, aloittaessani oletin, että mulla on suht hyvä kunto vaikka nyt on taukoa ollut, mutta pakko myöntää, kun jumpat tekee oikein ja intensiivisesti, hiki tulee ja lihakset huutaa hoosiannaa. Tai sitten mulla ei vain ollutkaan niin hyvä kunto kun luulin.

Juoksupopot jalkaan matolle :)

Kaiken näköstä on tullut häärättyä viikon aikana, syömisiin ja ateriarytmiin täytyy tietty himpun verran enemmän kiinnittää huomiota kuin tavallisesti mutta muuten en ole tehnyt kovin radikaaleja muutoksia. 
Pyöräilyvatsoja
Treeniohjelmahan siis on tehty sellaiseksi, että kaiken voi toteuttaa kotona (ainoat mitä tarvitsee hommata on käsipainot tai esim. kuminauha), ja niin useimmiten teenkin, mutta sitten kun on mahdollista niin salille täytyy päästä. Jotenkin tuntuu, että ainakin minä saan koko hommasta irti enemmän kun menen sinne salille ja saan keskittyä vain itseeni; ei tarvitse kuunnellä joko mimmi heräs päikkäreiltä, tai kieltää istumasta selkään kun teet punnerrussarjaa. Ja siitähän sitten huudetaan loukkaantuneena. Kauhee äiti!

Naama punasena ja tukka sekasin hyvän jumpan jälkeen.
Työn ja treenin yhdistäminen on vielä onnistunut hyvin kun viikolla teen iltavuoroa, joten silloin kun neiti menee unille, laittaa mamma isommalle muksulle pikku kakkosen pyörimään ja sitten jumpataan. Toimii ainakin toistaiseksi. Ja ohjelmaanhan kuuluu jonkilaista aktiviteettia melkein joka päivä, jos ei jumppaa niin sitten jotain aerobista. Mä sitten kävin reippaalla kävelylenkillä, niin, että sykkeet nousivat tarpeeksi. 
Syöminen töissäkin on helppoa, varsinkin jos olen pääpaikassani jossa voin tehdä täydellisiä salaatteja ja pirtelöitä. Mutta haasteita tietysti tuo se, että työn kuvaan kuuluu leipoa silloin tällöin ja viime viikolla mulle napsahti tällainen tehtävä: 
Runebergin torttuja ja laskiaispullia
Runeperejä ja pullia sain paistaa oikein urakalla. Se täydellinen salaatti pelasti mut, ei tehnyt näitä mieli kun alle oli syöty maha ylitäyteen mahtis protskusalaattia.

Kotona mun syömiset on esim. tällasta: 

Tuossa on luomu higland-jauhelihaa, kikherneitä, härkäpapuja, tomaattimurskaa, sipulia ja mausteita, tomaattilohkoja, kurkkua, avokadoa ja hapankaalia. Yritän pitää huolta ruoansulatuskanavan bakteereista tuolla hapankaalilla ja sitten tarvittaessa iltaisin yksi probioottikapseli yötä vasten niin hyvät pöpöt tykkää. Ja tykkään kyllä muutenkin hapankaalista :)

Vanilja-mustaherukkasmoothie ja cashewpähkinöitä välipalaksi

Teen aika usein pirtelöitä ja smoothieita koska pikkuväki tykkää kans. Tähän olin laittanut mustaherukoita, n. 1 ruokalusikallisen Foreverin vanilla ultraa joka on gm-vapaata soijaproteiinia, tuorepuristettua appelsiinimehua, liotettuja pähkinöitä ja siemeniä ja viherkaalia. 
Hitto, ko olt hyvvee :)

Mutta back to business taas, eli ruuan laittoon ennenkun täytyy lähteä hakemaan pikkumies hoidosta.

Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti