lauantai 2. tammikuuta 2016

Herkkuaamupala!

Jäkaapissa palaa melkeinpä valo ja muksuille pitäisi jotain syötävää kehittää.
Puuro ei aina ole kovimmassa huudossa ja pyrin tarjoamaan puuroa vain kerran päivässä. Eli jotain piti kehittää kun kaapista löytyy vain rahkaa ja munia. Tein sitten mustikkalettuja;

2 munaa
puoli purkkia rahkaa
2rkl kaurahiutaleita/kaurajauhoa
pari rkl mustikoita
Sokeria maun mukaan
Ripaus suolaa

Munien rakenne rikki, rahka, sokeri ja suola sekaan,
kaurahiutaleet ja mustikat ja anna turvota n. 15-30min.
Paista matalalla lämmöllä ja tarjoile hillon ja kermavaahdon kanssa.




Meillä ei ollut kermavaahtoa joten sen korvasi rahka ja hillona oli mummin luumuhilloa ja mansikoita. Hyvin uppos :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti